Müslüman gelinden anlamlı ziyaret

Müslüman gelinden anlamlı ziyaret

DÜNYA Haberleri

Yeni evlenen Manal Kassem, gelinliğiyle gelerek saldırının kurbanları için kafenin önünde oluşturulan hatıra bölümüne çiçek bıraktı.

Avustralya'nın Sidney şehrinde kafedeki kanlı rehin alma eyleminin acıları sürerken Müslüman bir gelinden kurbanlar için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. nbsp;
Yeni evlenen Manal Kassem, gelinliğiyle gelerek saldırının kurbanları için kafenin önünde oluşturulan hatıra bölümüne çiçek bıraktı. 23 yaşındaki gelin, kendisi için hazırlanan gelinlik buketini bırakmaya kocası Mahmud Homaisi'yle geldi. Düğün sonrası şehrin çeşitli yerlerinde fotoğraflar çektirmeyi planladığı ifade edilen taze gelin,3 kişinin öldüğü trajik olay sonrasında planını değiştirerek kafeyi ziyaret etti. Müslüman gelinin jesti, çevredeki kalabalık tarafından takdir ve alkışlarla karşılandı. Düğün organizatörü Dina Kheir, "İlk durak olarak bu hatıra alanını seçti. O, bunu bir gün çocuklarının, torunlarının da memleketi olacak ülkesine saygı için yaptı" dedi.
Lindt Kafe geçtiğimiz günlerde İranlı bir sığınmacı tarafından basılmış, içerdekiler 16 saat boyunca rehin alınmıştı. Eylem iki rehineyle saldırganın ölümüyle sonuçlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...