Samsunspor'da Mbilla sorunu

/ Kaynak: AA
Samsunspor'da Mbilla sorunu

SPOR Haberleri  / AA

Samsunspor'un kulüp başkanı Mehmet Pank, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle Mbilla'ya 3 aydır ödeme yapamadıklarını söyledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Mehmet Pank, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek maçı farklı kazanabilirdik ama rakibimiz, bulduğu tek pozisyonu iyi değerlendirdi" diye konuştu.


Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Pank, lig mücadelesinde karşılaştıkları Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu savunan Pank, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek maçı farklı kazanabilirdik ama rakibimiz bulduğu tek pozisyonu iyi değerlendirdi" diye konuştu. Pank, maçın ikinci yarısında da şanssızlıkların bir türlü peşlerini bırakmadığını anlatarak, "Bir topumuz direkten döndü, penaltı pozisyonlarını hakem es geçti. Şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Rakibimiz karşısında galibiyet alsaydık, önümüzdeki hafta sonu yapılacak olağanüstü kongrede yeni yönetime bu galibiyeti hediye edebilirdik ama başaramadık" ifadesini kullandı.


Mbilla'ya 3 aydır ödeme yapılamıyor
Kamerunlu futbolcu Mbilla'nın bir süredir alacaklarının ödenemediğini belirten kulüp başkanı Mehmet Pank, oyuncunun avukatı ile görüşüp süre istediklerini dile getirdi. Oyuncunun FIFA'ya şikayet edip serbest kalma riskinin bulunduğunu, kulüp olarak böyle bir durumun yaşanmaması için çaba harcadıklarını vurgulayan Pank, şöyle devam etti: "Mbilla'nın, daha önce de Umar'ın yaptığı gibi sözleşmesini feshedip ayrılmaması için 44 bin avro ödeme yapmamız lazım. Bunun için futbolcunun avukatı ile görüşmelerde bulunduk. Geçen hafta cuma günü Mbilla'ya ödeme yapmamız gerekiyordu. Avukatından ek süre aldık ve bu hafta sonuna kadar futbolcunun ödemesini yapacağız ve Umar gibi serbest kalmasını önleyeceğiz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...