Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfaspor golcü alacak

/ Kaynak: AA
Şanlıurfaspor golcü alacak

SPOR Haberleri  / AA

Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, hücum bölgesindeki sıkıntıyı gidermek için transfer yapacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, devre arası yapacakları transferlerle gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı gidermek istediklerini söyledi.Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan sarı-yeşilli ekip, çoğunluğu Süper Lig tecrübesine sahip futbolcuları kadrosuna dahil etmesine rağmen gol yollarında sıkıntı çekiyor. Geride kalan 14 haftada 6 galibiyet ve 5 beraberlikle 23 puan toplayan Şanlırufaspor, puan cetvelinde 5'inci sıraya yerleşti. Ligin son sırasındaki Orduspor'un ardından attığı 13 golle en az gol atan ikinci takım olan Şanlıurfaspor, kalesinde de 10 gol gördü. Sarı-yeşilli ekibin en golcü ismi Nijeryalı forvet oyuncusu Simon Zenke oldu. Rakip fileleri 3 kez havalandıran futbolcuyu, ikişer golle Abdulkadir Özgen, Serdar Özbayraktar ve Yousef Yeşilmen takip etti. Veli Kızılkaya, Onur Akbay ve Kenan Karışık birer gol bulurken, bir golü de Canberk Dilaver kendi kalesine attı.


''İyi ve kötü günde takımımızın arkasındayız''
Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ilk yarı hedefleri doğrultusunda gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyledi. Bazı maçlarda şansın kendilerinden yana olmadığını, bazı maçlarda ise hakem hatalarının kurbanı olduklarını dile getiren Güneş, ilk yarıda kalan 3 maçı en az kayıpla atlatmayı hedeflediklerini belirtti. Forvet hattında istedikleri verimi alamadıklarını ifade eden Güneş, şunları kaydetti:


''İyi ve kötü günde takımımızın arkasındayız. Ciddi mücadele ortaya koyan oyuncularımızın yanı sıra bazı futbolcularımızdan umduğumuz verimi alamadık. Devre arasında yapacağımız transferlerle gol yollarındaki sıkıntımızı gidermek istiyoruz. Mevcut arkadaşlarımızdan da devre arasına kadar maksimum katkı alacağımıza inanıyorum."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...