Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otobüs gelmeyince yolcular yolu kapadı

Otobüs gelmeyince yolcular yolu kapadı

GÜNDEM Haberleri

Uzunçayır-Sultanbeyli seferini yapan 18M hat numaralı belediye otobüsü uzun süre gelmeyince yolcular D-100 yolunu kapadı

Otobüs, minibüs ve dolmuşların yolcu aldığı cep durağında biriken kalabalık, bekledikleri otobüsün 2 saat geçmesine rağmen gelmediğini öne sürerek, D-100 Karayolu'nda trafik akışını engelledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği kesen kalabalığı ikna etmeye çalıştı. Eylemcilere yaptıklarının suç olduğunu söyleyen polis ekipleri, yolcuları ikna etmekte zorlandı.

"HER AKŞAM AYNI SIKINTI.."
Yolcular ise 18M hattının yeterli sayıda seferi olmadığı için her akşam aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, sefer saatlerinin de haber verilmeden değiştirildiğini iddia ettiler. Yolcular, bu nedenle İETT'ye tepki gösterdiler.

POLİS, İETT İLE GÖRÜŞTÜ
Polis ekiplerinin İETT yetkilileri ile yaptıkları telefon görüşmesi sonucu durağa peşpeşe belediye otobüsleri geldi. Yolcuların otobüslere binmesiyle kalabalık tamamen dağıldı. Ancak trafik akışının normale dönmesi uzun sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...