Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolu bırakan Alex ilk kez konuştu, 'Aykut Kocaman'ın sorunu...'

Futbolu bırakan Alex ilk kez konuştu, 'Aykut Kocaman'ın sorunu...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe efsanelerinden Alex de Souza, futbolu bıraktıktan sonra ilk kez konuştu.

Yıldız futbolcu, sarı lacivertlilerin bu sezon kadrosuna kattığı vatandaşı Diego'dan, eski hocası Aykut Kocaman'a kadar bir çok konuda açıklamalar yaptı.

İşte Alex'in futbolu bıraktıktan sonraki ilk röportajında aktardıkları:

''KOCAMAN'IN ADiL OLMA SORUNU VAR''

Şimdilik Türkiye'ye dönmek gibi bir planının olmadığı belirten Alex, ''Türkiye'de futbol oynamak hayatımın en mükemmel duygularından biriydi. Muhteşem ve unutulmaz bir tecrübeydi'' dedi.

Türkiye'den ayrılalı iki yıl olduğu için çocuklarının Türkçe konuşmayı unuttuğunu da vurgulayan yıldız futbolcu, İstanbul'dan ayrılırken yaşadığı hislerini ise şöyle açıkladı:

''Büyük bir boşluk hissettim. Hiçbir zaman Türkiye'den ayrılmak istemedim, yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Aykut Kocaman hakkında hiçbir şey düşünmüyorum. Ama o benimle daha fazla çalışmak istemedi. Benim bu savaşta tek hatam teknik direktöre yardımcı olmak istememdi ancak kendisinin adil olmamak gibi bir sorunu vardı. Yine de kendisine karşı kötü şeyler hissetmiyorum.''

''O HARİKA BİR FUTBOLCU''

Fenerbahçetaraftarına kendisine verdiği destek sebebiyle ne kadar teşekkür etse az olduğunu söyleyen Alex, vatandaşı Diego için de, ''Diego harika bir futbolcu. Ve başarılı olacağını umuyorum. Fakat bu, birçok faktöre de bağlı. Bunların başında ise teknik direktör geliyor. Teknik direktör, Diego'ya yardımcı olmazsa işi gerçekten daha da zor olur'' diye konuştu.

''EN ÇOK KADIKÖY'Ü ÖZLÜYORUM''

Fenerbahçe'yi her zaman izlemeye çalıştığını vurgulayan Brezilyalı, ''Türkiye'de en çok Kadıköy'ü ve stadın atmosferini özlüyorum. Artık oyun benim için durdu ve bu özlemi azaltmam gerekiyor'' dedi.

''SAYGI, EĞLENCE VE MEMNUNİYET''

Şu anda en iyi futbolcunun Cristiano Ronaldo olduğunu belirten Alex,kariyerini şöyle özetledi: ''Saygı, eğlence ve memnuniyet.''

Kaynak: Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...