Gökhan İnler Kartal oluyor!

Gökhan İnler Kartal oluyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş milli yıldız için 3 milyon avroluk bütçe ayırdı.

Bu sezon 3 kulvarda fırtına gibi esen Beşiktaş, devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvadı. Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giderek Napoli'nin Türk asıllı yıldızı Gökhan İnler'i izlemiş ve yaptığı görüşmede el sıkışmıştı. İtalyan basını bu görüşmeyi dün sütunlarına taşıdı. Gökhan İnler'in ocak ayında takımdan ayrılacağını yazan İtalyanlar, milli oyuncunun rotasının Beşiktaş olduğunu ifade etti. David Lopez ve Jorginho'nun arkasında kalan Gökhan'ın Beşiktaş'la görüşme halinde olduğu belirtilirken, 30 yaşını aşan futbolcularla yola devam etmemeyi tercih eden Napoli'nin tecrübeli oyuncuya ocak ayında kolaylık sağlayacağı ifade edildi. Beşiktaş'ın Gökhan İnler için 3 milyon avroluk bir bütçe ayırdığı öğrenildi. nbsp;

İşte takım ruhu
Beşiktaş'ın yıldız ismi Demba Ba, takımdaki genç futbolculara örnek olmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın yoğun maç ve idman programı yüzünden yorgun düşen Veli Kavlak, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun, Cenk Gönen ve Pedro Franco'nun bir süredir tesislerde kaldığı ortaya çıktı. Antrenmanları kaçırmamak için evlerine gitmeyip tesislerde kalmayı tercih eden genç futbolcuların bu fedakârlığına ilk karşılık Demba Ba'dan geldi. Genç futbolcuların sorumlu davranışından etkilenen Senegalli yıldız genç oyuncularla vakit geçirmek için iki gece tesislerde kaldı.Yönetici Metin Albayrak, "Beşiktaş'ın başarısının altında bu takım ruhu yatıyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...