Özcan Deniz James Bond'a özendi

Özcan Deniz James Bond'a özendi

MAGAZİN Haberleri

Pek çok filme set olan Kapalıçarşı'nın çatısı, James Bond'a özenen Özcan Deniz'in filmi 'Sevimli Tehlikeli'yi ağırladı

Kapalıçarşı'nın çatısı, en son Özcan Deniz ve ekibini ağırladı. James Bond'a özenen Deniz, 'Sevimli Tehlikeli'nin kovalama sahnelerini çatıda çekti, tarihi dokuya zarar vermemek için özel kamera kullandı.
Özcan Deniz James Bond'a özendi

Özcan Deniz, masal kahramanlarından yola çıkarak senaryolaştırdığı dördüncü filmi 'Sevimli Tehlikeli'nin vizyonu için gün sayıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı filmin ekibi, Hollywood projelerinin değişmez adresi ve ünlülerin uğrak yeri haline gelen Kapalıçarşı'da da çekim yaptı. Ekip, tarihi dokuya zarar vermemek için özel kameralar kullandı...Profesyonel bir yankesiciyi canlandıran Şükrü Özyıldız'ın kovalama sahneleri için Eminönü'nde, iki bin figüranın rol aldığı bir pazar kuruldu. Pazarda başlayan kovalama, Kapalıçarşı'nın çatısında ve Osmanlı döneminden kalma tarihi bir hanın çatısında devam etti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...