Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu Tarz Benim'in yapımcısından çarpıcı açıklama

Bu Tarz Benim'in yapımcısından çarpıcı açıklama

MAGAZİN Haberleri

Bu Tarz Benim'in merakla beklenen final bölümünün banttan verilmesi sonucunda kanal dahil herkes tepki gösterdi. Yapımcı Caner Erdem'den açıklama geldi

Programın canlı yayınlanacağı duyurulmuş, ancak final bölümü 4 saat boyunca banttan yayınlanmıştı.


SHOW TV: Eşi benzeri görülmemiş bir rezalet


Sadece birincinin açıklandığı 15 dakikalık bölümün canlı olarak yayınlanması üzerine Show TV yönetimi " Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir. Hukuksal olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız " açıklaması yaptı.


CANER ERDEM: Jürinin konuşacağı bir şey yoktu


Bu Tarz Benim'in yapım şirketi Production House'un ortağı Caner Erdem ise nbsp;hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada suçlamalara böyle cevap verdi: nbsp;
"Benim yapımımda bir hata yapılmadı. Biz tertemiz bir program yaptık. Bizim kesinlikle yayını ya da kanalı baltalamak gibi bir durumumuz olmadı.Bu tür yarışmaların finalleri hep böyle olur. Önce bant yayınlanır, sonucun açıklanacağı bölüm ise canlı. Zaten kanaldan farklı bir talep gelmedi.Kanaldan kimse yanımızda yoktu. Ben normal yayınımı yaptım. Kanal bizden noterli ve canlı bir sonuç açıklaması yapmamızı istedi, biz de yaptık. Canlı olan bölümde jürinin ya da seyircinin olmaması çok önemli bir şey değildi. Sonuç canlı yayında açıklandıktan sonra jürinin konuşacağı bir şey yoktu."


İşte Show Tv'nin açıklaması:
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Show Tv'de yayınlanmakta olan Bu Tarz Benim adlı programın final bölümünde yaşananlar, Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir. Show TV, yaşanan bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur.


Show TV ve İzleyicileri, En Büyük Mağdur nbsp; nbsp;
Yapımcılar Haluk Şirin ve Caner Erdem'e ekranını açıp, Bu Tarz Benim adlı projeyi hayata geçiren Show TV ve değerli izleyicileri, mağdur edilmiştir. Programın yeni sezon hazırlık bölümlerinin yayını bile devam ederken, yapımcı, sözleşmeyi, finale günler kala, hukuka aykırı bir şekilde feshetmiştir. Show TV, maruz kaldığı bu hukuksuzluk karşısında dahi, izleyicisini mağdur etmeme adına, programın finalini canlı olarak yayınlama imkanını yapımcıya tanımıştır. Buna rağmen yapımcı, kanalı sabote etmeye yönelik davranışı ile izleyiciyi hiç çekinmeden mağdur etme yoluna gitmiştir. Haftalarca programı heyecanla, sadakatle takip eden ve finali izleme hakkı olan izleyici, yapımcı firma tarafından, bu haktan mahrum bırakılmıştır. Finalin canlı olarak ekrana gelmesi konusunda uzlaşıldığından, Show TV, tüm hafta boyunca hem ekranından, hem de sosyal medya dahil tüm iletişim kanallarından, izleyicisine bu bilgiyi duyurmuştur. Ancak son anda, programın yönetmeni aranarak, planlanan yayın akışı değiştirilmiştir. Böylelikle, ortaya, hem Show TV'yi, hem de izleyiciyi mağdur eden bir yayıncılık rezaleti çıkmıştır. Ayrıca, programın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez de, kendilerini severek takip eden izleyicilerine karşı hiçbir sorumluluk hissetmeyerek, finalin canlı yayınlanan bölümüne katılmamış, yapımcının bu kabul edilemez tavrına destek vermiştir. Show TV hukuksal olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır. Ancak; yapımcının hukuki, ahlaki ve etik olmayan bu davranışı nedeniyle, izleyicinin yaşadığı mağduriyet, ne yazık ki asla giderilemeyecektir. Show TV olarak inanıyoruz ki, televizyonculuk her şeyden önce izleyiciye karşı sorumlu olmaktır. Yaşanan bu mağduriyet, sadece Show TV'ye değil, sektöre vurulmuş bir darbedir. Ve unutulmamalıdır ki bu yaşananlar, bu sorumsuzluktaki yapımcılarla iş yapan her kanalın ve izleyicisinin başına gelebilir.


Saygılarımızla,


Show TV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...