Otomobilin çarptığı memur, çalıştığı hastanede öldü

/ Kaynak: DHA
Otomobilin çarptığı memur, çalıştığı hastanede öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Otomobilin çarptığı 34 yaşındaki Rukiye Solmaz, memur olarak çalıştığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kayseri'de yolun karşısına geçmeye çalışan 34 yaşındaki Rukiye Solmaz, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Memur olarak çalıştığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Solmaz, burada yaşamını yitirdi. Kaza, merkez Kocasinan İlçesi Argıncık Alsancak Mahallesi'nde dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. P.A. yönetimindeki 38 ZD 467 plakalı otomobil, A.D. yönetimindeki 38 NN 034 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 38 ZD 467 plakalı otomobil, o sırada yolun karşısına geçmeye çalışan, nbsp;Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kayıt bölümünde memur olarak görev yapan evli 1 çocuk annesi Rukiye Solmaz'a çarptı. Ağır yaralanan kadın, gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıladıktan sonra, çalıştığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Rukiye Solmaz, burada müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...