Tuğçe Kazaz'ı Hristiyan olduğunda alkışlayanlar şimdi linç ediyor

Tuğçe Kazaz'ı Hristiyan olduğunda alkışlayanlar şimdi linç ediyor

MAGAZİN Haberleri

Hristiyan olduğunda alkışlayanlar, mahalle baskısından şikayet edenler, namaz kıldığını açıklayan Tuğçe Kazaz'a şimdi tepki gösteriyor

Manken Tuğçe Kazaz önceki gün Esra Elönü'nün programına konuk oldu. Programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu anlatan Tuğçe Kazaz bir ara ayağa kalkarak uygulamalı anlatım yaptı.


NAMAZIN SAĞLIĞA FAYDALARI
Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.


TUĞÇE KAZAZ'A LİNÇ BAŞLADI
Tuğçe Kazaz bu programdan sonra adeta bir linç kampanyasına maruz kaldı. Twitter'da cep telefonu numarası yayınlanarak taciz edildi. Sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi, namaz kıldığını açıkladığından beri Twitter'da hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı.


Tuğçe Kazaz'ı Hristiyan olduğunda alkışlayanlar şimdi linç ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...