Facebook bu özelliğiyle çok eğlendirecek

/ Kaynak: İHA
Facebook bu özelliğiyle çok eğlendirecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından biri olan Facebook, "Messenger için Stickered" adlı yeni uygulamasını tanıttı.

Facebook bu yeni uygulamayla birlikte, kullanıcıların fotoğraflarına çıkartma ekleme ve daha sonra bu fotoğrafları Messenger aracılığıyla arkadaşlarına gönderme imkanı sunuyor. Ayrıca Stickered'la kamerayla çekilen fotoğrafların yanı sıra galeride bulunan fotoğraflara da çıkartmalar eklenebiliyor. Bu yeni güncellemeye yılbaşı temalı bir resim çerçevesi, kar küresi, sohbet başkanları ve festival etiket paketleri gibi eklentiler eklenerek yeni yıl için özel çıkartmalar sunuluyor.
Facebook bu özelliğiyle çok eğlendirecek

"Messenger için Stickered" uygulamasını Android kullanıcıları için Play Store'dan indirmeye başlarken, Apple iOS kullanıcıları içinse yakında App Store üzerinden uygulamayı indirmek mümkün olacak .
Facebook bu özelliğiyle çok eğlendirecek

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...