Pınar Karşıyaka Galatasaray'la kozlarını paylaşacak

/ Kaynak: DHA
Pınar Karşıyaka Galatasaray'la kozlarını paylaşacak

SPOR Haberleri  / DHA

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde zirve hedefleyen Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital, yarın Karşıyaka Arena'na kozlarını paylaşacak.

Saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları 30 TL olarak belirlendi. Ligde bu sezon 11 maçta 6 galibiyet alan, son hafta lider Darüşşafaka Doğuş'a yenilen yeşil kırmızılılar, 5'inci sırada bulunuyor. Son 2 maçını kaybeden konuk Galatasaray ise 8'inci durumda. Taraflar arasında geçen sezon İzmir'de oynanan karşılaşmayı 71-58 Galatasaray, İstanbul'daki rövanşı 72-70 Pınar Karşıyaka kazandı. A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı Galatasaray Liv Hospital antrenörü Ergin Ataman'a rakip olmaya hazırlanan Pınar Karşıyaka antrenörü Ufuk Sarıca, "Artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok. Arena'yı tıklım tıklım dolduracak taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...