Abdurrahim Albayrak'ın dişleri döküldü

Abdurrahim Albayrak'ın dişleri döküldü

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu maçında unutulmayacak bir olay yaşandı. Umut'un attığı gol sonrası Albayrak'ın dişleri döküldü

Galatasaray ve Milli Takımımızın maçlarındaki aşırı heyecanlı haliyle tanınan Abdurrahim Albayrak, Mersin İy maçında unutulmayacak bir olay yaşadı! Umut'un attığı gol sonrası Albayrak'ın dişleri döküldü! Oldukça zorlu geçen Mersin İY maçı Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın dişlerine maloldu!


Protez diş kullanan Albayrak'ın dökülen dişleri için TT Arena'ya doktor çağrıldı. Sarı kırmızılı yöneticiye ilk müdahale soyunma odasında yapıldı.


"KOLTUĞA VURDUM DİŞLERİM DÖKÜLDÜ"
Mersin İdman Yurdu maçında, Galatasaray'ın 3. golünden sonra büyük sevinç yaşayan Abdurrahim Albayrak'ın dişleri dökülmüştü.
Konuyla ilgili, Semih Kaya'yı ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Albayrak, "Semih'i öyle gördük, hepimiz bir panik yaşadık. Olduğu yeri bilemiyordu. Semih'e daha erken gelirdim ama maçta bir pozisyonda heyecandan kendimi sıktım, koltuklara vurdum ve dişlerim döküldü. Ancak doktorum, tüm ekibini stada yolladı ve sağolsunlar sorunu çözdüler" ifadelerini kullandı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...