Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: 'Benimle evlenecek kız...'

Arda Turan: 'Benimle evlenecek kız...'

SPOR Haberleri

Arda Turan: 'Evlilik işleri planlı olmaz. Planla olursa güzel olmaz. Zaten benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım!' dedi

Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, 2014 yılını ve 2015 yılından beklentileri hakkında NTV Spor'da konuştu. İspanyol kulübünde mutlu olduğunu ve kariyerinin sonuna kadar Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini ifade eden Arda, milli takımın gruptaki şansını değerlendirdi.


Arda Turan, yaptığı açıklamada "Milli takımda oynadığımız oyunun hakkını alamadığımızı düşünüyorum. İzlanda maçı hariç çok iyi maçlar oynadık. Kalan maçlarda elimizden geleni yapıp Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


"GİDEBİLECEĞİM YERE KADAR GİDECEĞİM"
"Kariyerimin sonuna kadar Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" şeklinde konuşan Arda Turan, UEFA'nın düzenlediği yılın En İyi 11'i' oylamasındaki durumu hakkında ise; "Gidebildiğim yere kadar Avrupa'da devam edeceğim. Bana oy veren herkese de teşekkür ediyorum. İnsanların UEFA oylamasında üzerimde birleşmesi çok onur verici. Herkes ilgisini gösteriyor." dedi.
Milli futbolcu, şampiyonlar ligi'ndeki Leverkusen eşleşmesi için, "Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a da iyi şanslar diliyorum. Kardeşlerime karşı oynayacağım. Leverkusen iyi oyunculardan kurulu bir takım" ifadelerini kullandı.


"AKLINDAN ŞÜPHE ETMEK LAZIM"
Özel hayatıyla ilgili soruya da yanıt veren Arda Turan, "Planlı yaşamıyorum. Her şeyin hayırlısı. Evlilik işleri planlı olmaz. Planla olursa güzel olmaz. Zaten benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...