Mustafa'nın katilleri yakalandı

/ Kaynak: AA
Mustafa'nın katilleri yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te yolda yürürken kafasına mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden çocuğun katil zanlısı olduğu öne sürülen 2 kişi, tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şehitkamil İlçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde yolda yürürken, kafasına mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındakı Mustafa Yavuz'un katil zanlısı oldukları öne sürülen 2 kişiyi evlerinde gözaltına aldı.Zanlıların sorgusu sırasında, Yuvuz'un iki grup arasında çıkan silahlı kavgay sırasında arada kaldığı ve bu sırada başına isabet eden bir tabanca mermisinden hayatını kaybettiği belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen Mustafa K. ve İbrahim Halil Ç. cumhuriyet savcısını tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama istemiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay

Mustafa Yavuz, geçen hafta, kafasına mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...