Dünyaca Ünlü Lastik Tamir Kiti

Dünyaca Ünlü Lastik Tamir Kiti

Ekonomi Haberleri

Dünyaca ünlü olan ve milyonlarca ailenin otomobilinde adeta can simidi olarak bulundurduğu SUPER-X Türkiye'de .

Türkiye'nin otomobil aksesuar ve bakım ürünleri konusunda lider firmalarından FALKON OTOMOTİV, Super-x Lastik Tamir kitini tüketicinin hizmetine sundu. Super-x Lastik Tamir kiti tüketicinin en zor durumlarında yanında oluyor. Patlamış ya da inmiş lastiği bir dakikada tamir eden Super-x kimseyi yolda bırakmıyor. Tüm yerli ,İthal otomobiller ile hafif ticari araçlara ve motosikletlere uyumlu olarak üretilen "Super-x Lastik Tamir Kiti" profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir ürün olarak dikkat çekiyor.
Falkon Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Ayfer Özgün Super-X'in her otomobilin bagajında mutlaka bulunması gereken bir unsur olduğuna dikkat çekerek "Sabah kalktığınızda ya da yolda en olmadık zamanlarda otomobilinizin lastiği patlayabilir. Zahmetli ve yorucu olan lastik değiştirme işini pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Bu müthiş sprey, patlayan lastiğinizin içerisindeki hava ile temas etmesi sonucunda kimyasal oluşumuyla tamir eder ve lastiğinizi şişirir. Piyasada muadillerinden farkı nbsp; lastiğin içerisinde sıvı halinde nbsp;kalmadığı için nbsp;balans yaptırmaz ve lastiğe zarar vermez. Her zaman için otomobilinizin bagajında bulunması gereken ,pratik hızlı ve güvenilir bir üründür" diye konuştu.
Dünyaca Ünlü Lastik Tamir Kiti

Super-X ayrıca lastiğin sökülmesine gerek kalmadan şambrelli ve şambrelsiz patlak lastiği tamir edip şişirerek,Şambrellere zarar vermeyen yönüyle de dikkat çekiyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...