Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orhan Gencebay çözüm süreci için beste yapıyor!

Orhan Gencebay çözüm süreci için beste yapıyor!

GÜNDEM Haberleri

Akil İnsanlar Heyeti'nden sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Orhan Gencebay, çözüm süreci için yeni bir beste yaptığını söyledi.

Hükümetin çözüm süreci ve demokratik açılım kapsamında oluşturduğu Akil İnsanlar Heyeti'nde yer olan sanatçı Orhan Gencebay , akilliği sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını söyledi. Orhan Gencebay, "Kalbimde ritim bozukluğu var. Stresli olduğumda kalp ritmim yükseliyor. Doktorum stresli olmamı yasakladı" dedi.

"ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN BESTE YAPIYORUM"
Bundan sonra siyasetin içinde yer almayacağını ifade eden Gencebay, "Siyasetin içinde değil, yaptığım bestelerle destek olmaya devam edeceğim. Yeni albümümde "Canım Türkiyem" diye bir beste yapıyorum. Bu sürece ve sonraki süreçlere de katkısı olacak. Çünkü bu toprakların birlik ve beraberliğini vurgulamak istiyorum. Bu güne kadar kimseyi ırkı veya inancı yüzünden ayırmadım. Benim bir idealim var o da şu; bu dünya da tek bir lisan konuşsun ve sınırlar kaldırılsın. Ütopya dahi olsa gönlüm bunu istiyor"diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...