'O' cinayetin esrarı çözüldü

/ Kaynak: DHA
'O' cinayetin esrarı çözüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Gaziosmanpaşa'da vurulduktan sonra bir hastanenin önüne bırakılan kadın cesedinin esrarı çözüldü. Polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı.

Gaziosmanpaşa'da 13 Aralık 2014 tarihinde özel bir hastanenin önüne yaklaşan beyaz renkli bir araçtan bir kadın aşağı atılmıştı. Hastaneye yetkilileri tarafından Acile kaldırılan genç kadının tabancayla vurulduğu ortaya çıkınca Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmiş ancak yolda hayatını kaybetmişti.

CEP TELEFONU KAYITLARINDAN YANINDAKİ KİŞİ TESPİT EDİLDİ
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polisin üzerinde kimlik bulunmayan kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatıldı. Kısa bir araştırmanın ardından öldürülen kadının 23 yaşındaki Yüksel Ela D., olduğu tespit edildi. Polis Yüksel Ela D.'nin cep telefonu kayıtlarından öldürüldüğü gece görüştüğü Azerbaycan uyruklu S.B'yi tespit etti.

GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ OLAYI ÇÖZDÜ
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.B.'nin ifadesi ise olayın üzerindeki esrar perdesini araladı. S.B. polislere olay günü Yüksel Ela D. ile birlikte Sultangazi ilçesinde bir kadın arkadaşını almaya gittiklerini anlatarak "Ancak kadının kocası karşımıza çıktı. 'Eşimi mi almaya geldiniz. Onu kötü yola düşüreceksiniz' diyerek Ela'nın üzerine yürüdü. Sonra silahını çıkararak ona ateş etti. Ardından kaçtı" dedi. Olaydan sonra yaralı halde bulunan Ela'yı arabalarına koyduğunu ve kendisinin direksiyona geçtiğini anlatan S.B. "Çok korkmuştum. Ne yapacağımı bilmiyordum. Onu hastanenin önüne bıraktım oradan kaçtım" dediği öğrenildi.

VURULARAK YAKALANDI
Polis bu ifade üzerine şüpheli G.B.'nin peşine düştü. Sultangazi ilçesinde şüpheliyi yakalamak için yapılan operasyonda polis şüphelendiği bir kişiye kimlik sordu. Bu kişi aniden silahını çekerek polislere ateş açtı. Polislerin de karşılık vermesi sonucu şüpheli ayağından vurularak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli poliste ifade vermeyerek "susma" hakkını kullandı. Daha önce adam yaralama suçundan polise geliş kaydı bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...