Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AB temaslarını hareketlendiren telefon

AB temaslarını hareketlendiren telefon

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk'u telefonla arayarak, göreve başlaması vesilesiyle tebriklerini ve başarı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde gerçekleşen telefon görüşmesinde Erdoğan, Türkiye'nin AB'ye tam üyelik sürecinde ilerleme sağlama konusundaki kararlılığını hatırlatarak, önümüzdeki süreçte daha yakın işbirliğinden memnuniyet duyacağını belirtti.

ERDOĞAN'I BRÜKSEL'E DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AB Konseyi Başkanı'nı Türkiye'yi ziyarete davet etmesine mukabil, Tusk'un da Erdoğan'ı Brüksel'de görmekten memnuniyet duyacağını belirttiği kaydedildi.

AB Konseyi Başkanı Tusk'un Türkiye'nin AB'ye tam üyeliğini hedefleyen müzakere süreciyle alakalı olarak 2015 yılında en azından bir faslın daha açılmasını umut ettiğine de değindiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...