İşte Emenike gerçeği! İsmail Kartal açıkladı

İşte Emenike gerçeği! İsmail Kartal açıkladı

SPOR Haberleri

Altınordu maçında beklenenin altında kalan Emenike için İsmail Kartal açıklamada bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu. İsmail Kartal, son günlerde çok eleştirilen Emmanuel Emenike'nin bu maçta sakat sakat oynadığını belirtti.

İsmail Kartal'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Aslında maç ortada geçti. Daha önce de söylediğim gibi, Kayserispor maçından bugüne kadar gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, bunun sonu final olur, kupa olur. Ama bir amacımız daha var, altyapıdan oyuncularımıza şans verebilmek. Bir oyuncu bile kazanmak, bizim için büyük bir artı olacak diye söyledik. Bu söylemlerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Zaman zaman oynayan, zaman zaman oynamayan oyunculardan karma bir takımla mücadele ettik. İyi bir mücadele oldu, yolumuza devam ediyoruz."

Emenike gerçeği

"Emenike'nin ayağında bir problem vardı, bunu kimse bilmiyor. Bugün doktorumuzun gayretleri ile maça çıktı, kendisi de özveride bulunmuştur. Kolay değil, yerinde başka biri olsa oynamayabilirdi. Bizim önemli bir oyuncumuz, sadece gol atamıyor. Bir gol atsa, eski Emenike olarak yoluna devam edecektir diye düşünüyorum."

ALTINORDU CEPHESİ

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, futbolu çirkinleştirmeden iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "İyi hazırlandık. Genç bir ekibiz. Futbolcuları bu tip maçlara hazırlamak kolay oluyor. Amacımız iyi futbol oynamak, iyi mücadele etmek, futbolu çirkinleştirmemekti. İki takım arasında puanlar paylaşıldı. Skoru yakaladıktan sonra 3. bölgeye girişleri daha iyi değerlendirsek, 2 veya 3 yapabilirdik ama olmadı. Futbolcularım iyi mücadele etti. Maçın belli bölümlerinde iyi pas yaptık. Bunu daha uzun süreye yaysaydık daha iyi netice alabilirdik. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok seyirciyle maçlar oynanıyordu ama bugün seyirci yoktu" şeklinde konuştu.

Mertan Caner Öztürk

Futbolculardan Mertan Caner Öztürk de, Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirerek, "Karşımızda Fenerbahçe vardı ama hiçbir şekilde heyecan yapmadık ve paniğe kapılmadan doğru oynamaya çalıştık. Mücadeleden gayet memnunuz. Umarım kupada daha yukarılara çıkabiliriz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...