İsmail Kartal'ın açıklaması sosyal medyayı salladı

İsmail Kartal'ın açıklaması sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklaması sosyal medyada büyük yankı buldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken tartışmaya neden olan bir ifade kullandı.

"Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

As oyuncular ve gençlerden oluşan bir kadro oluşturduklarını belirten İsmail Kartal, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Röportajın tamamlanmasının ardından sarı-lacivertlilerin eski futbolcularından İlker Yağcıoğlu, İsmail Kartal'ın bu açıklamasına tepki gösterdi.

"Fenerbahçe Teknik Direktörü böyle konuşmamalı"

İlker Yağcıoğlu açıklamasında, "Fenerbahçe Teknik Direktörü, 'Kupada gidebildiğimiz yere kadar gidelim' dememeli. Ligde bunu diyebiliyor mu? Fenerbahçe Teknik Direktörü böyle konuşmamalı" dedi. Spiker Ender Bilgin de, "İsmail Hoca maç başı ve sonu sözlerine çok dikkat etmeli" açıklamasında bulundu. Twitter üzerinden de bu konuda birçok mesaj atılırken, İsmail Kartal'ın sözlerinin yanlış olduğu vurgulandı.

İşte o mesajlar...

İsmail Kartal'ın açıklaması sosyal medyayı salladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...