İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak baskını, 13 gözaltı

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak baskını, 13 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Esenler'de uyuşturucu tacirlerine şafak baskını düzenledi, çok sayıda gözaltı var.

İstanbul Esenler'de uyuşturucu madde satışı yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Esenler'de Karabayır olarakda bilinen Umut Mahallesi'nde tespit edilen 13 farklı adrese özel harekât, çevik kuvvet ve polis helikopteri desteği ile operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen çok miktardaki paraya el konuldu.Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...