Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zirve Yayınevi'ndeki cinayetlerin 99. duruşması başladı

/ Kaynak: İHA
Zirve Yayınevi'ndeki cinayetlerin 99. duruşması başladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin öldürülmesi olayına ilişkin davanın 99. duruşması başladı. Tutuksuz sanık Hurşit Tolon da katıldı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım polis araçlarıyla getirilerek, adliyeye arka kapıdan alındı. nbsp;Duruşmada, tutuklu sanıklar Mehmet Ülger, Haydar Yeşil ve Ruhi Abat ile tutuksuz sanıklar Murat Göktürk, Abdullah Atılgan, Adil Akçay, Mehmet Çolak, Adem Gedik, Levent Ercan Gelegen ve Hüseyin Yelki de hazır bulundu. Tutuklu sanık Varol Bülent Aral Adana F-Tipi Cezaevi'nden, tutuksuz sanık Hamit Çeker Elbistan E-Tipi Cezaevi'nden, tutuksuz sanık Cuma Özdemir ise Darende Adliyesi'nden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı. Duruşmaya, tutuksuz sanık emekli orgeneral Hurşit Tolon da katıldı. Öte yandan dönemin 2. Ordu Komutanı emekli orgeneral Hasan Iğsız, tanık olarak dinlenmek üzere duruşmaya geldi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...