Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kara Para Aşk'tan Kertenkele'ye transfer!

Kara Para Aşk'tan Kertenkele'ye transfer!

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinin kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna 10. bölümden itibaren dâhil olan yakışıklı oyuncu Serkan Kuru, "Semih" karakterine hayat verecek. Serkan Kuru daha önce Kara Para Aşk dizisinde rol almıştı.
nbsp;Kara Para Aşk'tan Kertenkele'ye transfer!
Genç oyuncu dizide, Ekrem Bey'in eski bir aile dostunun yurt dışından Türkiye'ye yeni gelmiş oğlunu canlandırıyor. Zehra ile Kertenkele'nin arasını karıştıracak olan Semih, ilerleyen bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.
nbsp;
Serkan Kuru, diziye dahil olmasıyla ilgili şunları söyledi: nbsp;"Burada olmamın sebebi, rolü gerçekten çok sevmiş olmam. Canlandıracağım karakter, yönlülüğüyle "dişi" olan bir karakter. Yani beslenebilecek ve değişime açık bir karakter. Bu rolü canlandıracağım için, kendimi çok şanslı görüyorum. Kertenkele, şimdiye kadar çekilen bölümleri ve sürpriz doluluktaki içeriğinin etkisi ve güzelliğiyle seyircilerin büyük beğenisini toplamış bir yapım. Böyle muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum." nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...