Cihan Ünal'dan diksiyon dersi

/ Kaynak: DHA
Cihan Ünal'dan diksiyon dersi

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Ünlü sanatçı Cihan Ünal havacılığın en önemli unsurlarından birisi olan Hava Trafik Kontrollerine Atatürk Havalimanı'nda diksiyon dersi verdi.

Diksiyon Eğtimi 3 saat süreyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Fatih Ergökmen Salonunda yapıldı. Trafik Kontrollerinin özellikle pilotlarla yaptıkları konuşmalarında diksiyonun önemli olduğunu belirten Cihan Ünal şunları söyledi:
" Doğru konuşmak havacılıkta çok önemli. Konuşarak anlaşmak yaşamın bir parçasıdır. O bakımdan ben burada hem güzel konuşmayla, doğru konuşmayla ilgili hem de anlaşılır olmakla ilgili ki en önemli noktası mikrofonda karşılıklı anlaşılır olmak, bunu halletmek için biraz çaba harcayacağız" diye konuştu. Türkiye Hava Trafik Kontrolleri Derneği tarafından düzenlenen eğitim programı çerçevesinde hedefin, Trafik Kontrollerinin hem mesleki, hem de kişisel gelişmelerine katkıda bulunmak olduğu belirtildi.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...