Sarıyer'de lüks otomobilde 'esrarengiz infaz'

/ Kaynak: İHA
Sarıyer'de lüks otomobilde 'esrarengiz infaz'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer İstinye'de kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobilin sürücüsü silahlı saldırıya uğradı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı şahıs öldü.

İstanbul'da lüks otomobilde kanlı infaz! Olay, saat 13.30 sıralarında Sarıyer İstinye İstinye Bayırı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, lüks bir aracın içerisinde seyir halinde olan Ali Ekber Akgün (40), cadde üzerindeki kırmızı ışıklara gelince durdu. Bu esnada aracı takip eden iki otomobilden inen ve kimliğini henüz belirlenemeyen şahıs veya şahıslar Akgün'e kurşun yağdırdı. Kurşunların bir kısmı otomobile isabet ederken bir kısmı da Akgün'ün başına ve vücudunun çeşitli bölümlerine isabet etti.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Akgün'ü olay yerinden yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Öte yandan polis ekipleri, olayın yaşandığı yeri şerit çekerek kapattı. Trafiğin akışı ise kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. İsabet eden kurşunlardan dolayı ön camları kırılan otomobilin ön sağ koltuğunda ise bol miktar kan olduğu görüldü.
Polis kaçan saldırganları bulmak için çalışma başlattı.
Sarıyer'de lüks otomobilde 'esrarengiz infaz'
Sarıyer'de lüks otomobilde 'esrarengiz infaz'


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...