Tuğçe Kazaz'dan sert tepki ' Var olmadığınız kimlik...'

Tuğçe Kazaz'dan sert tepki ' Var olmadığınız kimlik...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Esra Elönü'nün programına konuk olup namaz hakkında açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz'a tepki gecikmedi. Kazaz tepkilere isyan etti. İşte detaylar...

Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Ülke TV'ye konuk olan Tuğçe Kazaz, namazın kendi hayatına getirdiği faydalardan bahsetti. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.


NAMAZLA BOYUN FITIĞINDAN KURTULDUM
Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namaz kılarken rükuda yaptığı hareketin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi. Tuğçe Kazaz: Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum. nbsp;


TUĞÇE KAZAZ'A LİNÇ BAŞLADI
Tuğçe Kazaz bu programdan sonra adeta bir linç kampanyasına maruz kaldı. Twitter'da cep telefonu numarası yayınlanarak taciz edildi. Sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi, namaz kıldığını açıkladığından beri Twitter'da hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı.


TWİTTER'DAN ELEŞTİRİLERE CEVAP nbsp;
Bugün twitter hesabından kendisini eleştirenlere zehir zemberek cevaplar veren Tuğçe Kazaz,"Twitterımı ele geçirmek isteyenler görmüşlerdir ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Söylediklerim kime neden dokundu da zorbaca hesabımı hackliyorsunuz. Senin IŞİD'den farkın ne?


Tam da programda söylediğim gibi haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk'ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde.
Tuğçe Kazaz'dan sert tepki ' Var olmadığınız kimlik...'

"DİZİNİN DİBİNDE OTUR"
Türkiye'nin geliştiğini belirten Kazaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bana dünyanın dört bir yanından linç kampanyası başlatan antidemokratik laikler mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı altında ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyor musunuz? Ama her şeye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum. Benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere. Zaten onlar da kendini muhatap alıp cevap veriyor. Ayrıca, namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaatle kılınır?"


Hiçbir partinin şemsiyesi altında olmadığını da belirten Kazaz, "Vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenleri de görmezden geleceğimi, sizin gibi taşlayacağımı mı sanıyorsunuz? Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu, sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur" diye konuştu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...