Saran'dan Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi…

Saran'dan Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi…

Ekonomi Haberleri

Saran Holding yılda 12 bini aşkın gencin faydalandığı spor salonlarının 14.sü 23 Nisan'da Soma'da açılıyor.

Sadettin Saran, eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Soma'da yeni bir spor salonu açıyor. 23 Nisan'da açılacak olan spor salonu Saran Holding'in açtığı 14. Spor salonu olacak. nbsp;
Soma'da yaşanan maden faciasının ardından ilçeye giden Sadettin Bey, bölgede spor salonu yaptırma kararı aldı ve yaklaşık 6 aydır çalışmaları devam ediyor. Bölgede öğrenim gören yaklaşık 2400 öğrencinin faydalanacağı salonun 23 Nisan'da açılması planlanıyor.
Sadettin Saran tarafından daha önce yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen spor salonları başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere; Doğubayazıt, Ağrı, Ardahan, Hakkari, Bingöl, Van ve Kahramanmaraş gibi illerde açılmıştı. Tüm spor salonlarının iç ve dış cephesi sarı-lacivert renklerde boyatılmış ve 12 bini aşkın çocuğa spor yapma imkanı sağlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...