Suriye'de 30 IŞİD militanı öldürüldü

/ Kaynak: AA
Suriye'de 30 IŞİD militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Esad rejimine ait savaş uçaklarının varil bombalı saldırısında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 7 kişi yaralandı

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin hava saldırılarında 30 IŞİD militanının öldüğü bildirildi.
Rakka Devlet Hastanesi doktorlarından Ebu Ahmed, aralarında 4 kadın militanın da bulunduğu 30 kişinin koalisyon güçlerinin saldırılarında hayatını kaybettiğini söyledi.
Öte yandan Esad rejimine ait savaş uçaklarının Er-Rastan kentine yönelik düzenlediği varil bombalı saldırıda, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 7 kişinin yaralandığı ifade edildi.
Bombardıman sebebiyle birçok evin tahrip olduğu aktarılırken, öğrencilerin okul çıkış saatine rastlayan saldırının, büyük paniğe yol açtığı kaydedildi.
Rastan kenti sakinlerinden Ahmed el-Ali, saldırının gerçekleştiği bölgede herhangi bir silahlı grubun bulunmadığını, olayın tamamen sivilleri hedef alan bir saldırı olduğunu vurguladı. Yaralıların sahra hastanelerine sevk edildiğini belirten Ali, kendi evinin de yıkıldığını ve torunlarının yaralandığını dile getirdi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...