Galatasaray maçına saatler kala sürpriz ceza

Galatasaray maçına saatler kala sürpriz ceza

SPOR Haberleri

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca,1 maç men ve 4 bin TL para cezasına çarptırıldı

Ufuk Sarıca, bu akşam oynanacak Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına saatler kala, 1 maç men ve 4 bin TL para cezasına çarptırıldı. İtiraz için yeterli vakit olmadığı için, Sarıca Galatasaray maçında sahada olamayacak.Türkiye Basketbol Ligi'nde 12. hafta mücadelesi bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Günün en kritik karşılaşmasında Galatasaray Liv Hospital, ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak. İzmir Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV3'ten naklen yayınlanacak.


Bu önemli maç öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca'ya şok bir ceza verdi. Sarıca, Darüşşafaka Doğuş karşılaşması sonrasında yardımcı hakeme sarf ettiği sözlerden dolayı Sarıca'ya 1 maç men ve 4 bin TL para cezası verdi. İtiraz için yeterli vakit olmadığı için Ufuk Sarıca, takımının Galatasaray Liv Hospital ile oynayacağı maçta sahada olamayacak. Disiplin Kurulu ayrıca, taraftarlarının birbirlerine davranışından dolayı Fenerbahçe Ülker'e 2 bin 500, Eskişehir Basket'e 4 bin TL para cezası kesti. Banvit karşılaşmasında taraftarlarının patlayıcı madde patlatması neticesinde iki kez anons yapılması nedeniyle Beşiktaş Integral Forex'e 10 bin TL; TOFAŞ maçında taraftarların sahaya yabancı madde atması nedeniyle Galatasaray'a 3 bin 500 TL para cezası verildi. Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...