Evlendikten 12 saat sonra öldü

Evlendikten 12 saat sonra öldü

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de dil kanseri Emma Gilhespy, sonunda muradına erdi ve nişanlısıyla evlendi. Ancak 12 saat sonra hayatını kaybetti.

İngiltere'de dil kanseri Emma Gilhespy, sonunda muradına erdi ve nişanlısıyla evlendi. 28 yaşındaki kadın, Lancaster'da hastanede yapılan düğünden 12 saat sonra hayatını kaybetti.
Kanserle mücadelesini kaybeden ve 28 yaşında hayata gözlerini yuman Emma, ölmeden önce havacı subay Michael'le evlenerek son dileğini yerine getirmiş oldu. Emma'ya dil kanseri teşhisi 6 Ocak'ta konulmuştu. İki ameliyat geçiren ve dilinin bir kısmı alınan Emma yoğun bir radyoterapi de görmüştü. Ailesi, temmuz ayında kanserin karaciğer, akciğer, boyun ve kalça kemiğine de yayıldığını ve hastalığın tedavisinin mümkün olmadığını öğrendi. Daha sonra hastalığın hızla ilerlediği ve artık doktorların işe yaramadığı için tedaviyi kestiği açıklandı. Sadece 24 saatlik ömrü kaldığı ifade edilince de son muradı gerçekleşsin diye hastanede düğün yapıldı. Michael, "Uzun süredir evlenmeyi planlıyorduk. Hastalığının geçmesini bekliyorduk. Geleceğe dair çok planlarımız vardı. Genç yaşta hayatını kaybetti. Öldüğü anda yanında olmak tek tesellim oldu" diye konuştu.
Evlendikten 12 saat sonra öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...