Üç gündür kayıp olan babasını ormanda buldu

/ Kaynak: DHA
Üç gündür kayıp olan babasını ormanda buldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa Selendi'de üç gündür kayıp olan 65 yaşındaki Turgut Gürbüz, ormanlık alanda ölü bulundu. Gürbüz'ün kesin ölüm nedeni otopside belli olacak.

Selendi'de yaşayan 4 çocuk babası Turgut Gürbüz, geçen 21 Aralık'ta ortadan kayboldu. Gürbüz'ün akşam da eve gelmemesi üzerine yakınları kendisini aramaya çıktı. Turgut Gürbüz bugün saat 13.00'de Dumanlar Mahallesi'ne 2 kilometre mesafedeki Kurtderesi Mevkisi'ndeki ormanlık alanda oğlu Kurtul Gürbüz tarafından ölü bulundu. Oğlunun haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma ve savcının yaptığı incelemede Gürbüz'ün vücudunda herhangi bir darp, kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Kalp krizi ya da donarak öldüğünü sanılan Gürbüz'ün cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Üç gün sonra cesedi bulunan Gürbüz, yakınlarını yasa boğdu. Jandarma, Gürbüz'ün ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Üç gündür kayıp olan babasını ormanda buldu

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...