Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filmdeki sahneler gerçek oldu! Aküsünü çaldılar

Filmdeki sahneler gerçek oldu! Aküsünü çaldılar

YAŞAM Haberleri

Denizli'de bir aracın motor kısmıyla birlikte aküsünün de çalınması Vizontele filmindeki "Baba aküyü çalmışlar" repliğini akla getirdi

Olay, Pamukkale ilçesinde meydana geldi. İlçede yaşayan Kadir Karataş, 1989 model aracını tamir için tamirciye götürdü. Ancak arızanın motor kısmında olduğu ve maliyetinin de 3 bin TL olduğunu öğrenen Karataş, aracını yaptırmaktan vazgeçti. Bunun üzerine aracını daha sonra almak üzere sanayi sitesinin yakınlarındaki boş bir araziye bırakan Kadir Karataş, birkaç gün sonra geldiği aracından motor ve akünün çalındığını gördü. Bunun üzerine polis ekiplerine haber veren Karataş, aracın başında üzüntü yaşadı. Polis ekipleri araçta inceleme yaparken, Karataş da emniyete giderek şikayette bulundu.
Filmdeki sahneler gerçek oldu! Aküsünü çaldılar



Olay akıllara Vizontele filmindeki "Baba aküyü çalmışlar" repliğini getirdi. Filmde de bir araçtan akünün çalınmasının ardından yaşanan komik olaylar anlatılırken, Denizli'deki olayda da vatandaşlar akünün çalınmasını hayretle karşıladı. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Filmdeki sahneler gerçek oldu! Aküsünü çaldılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...