Bruma: 'Ayrılmayı düşünmedim'

/ Kaynak: İHA
Bruma: 'Ayrılmayı düşünmedim'

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın genç futbolcusu Bruma, Galatasaray'dan hiç bir zaman ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenman öncesinde sarı-kırmızılı takımın Portekizli futbolcusu Bruma basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Gösterdiği olumlu performans için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ettiğini ifade eden Bruma, "Hamza hocamıza teşekkür ediyorum hem ligde hem kupada bana bu şansı verdiği için. Bir futbolcunun güveni oynayarak yerine gelir. Ben de yapabileceklerimi biliyorum. Oynadıkça bunları elimden geldiğince yapacağımı düşünüyorum" dedi.
"CAMİAMIZIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM"
Basın mensuplarının Prandelli ile Hamza hoca dönemindeki Bruma'nın farkı nedir sorusuna ise genç futbolcu, "Fark tabii ki hep oynamak. Oynamadığınız zaman yüzünüz ister istemez düşebiliyor. Moral olarak düşebiliyorsunuz. Hamza hocama bana bu şansı verdiği için tekrardan teşekkür ediyorum. İyi oynayarak onun yüzünü kara çıkartmamak istiyorum. Camiamızın yüzünü kara çıkartmak istemiyorum" şeklinde cevap verdi.
Takım arkadaşları ile daha rahat anlaşabilmek için İngilizce öğrenmeye çalıştığını belirten Bruma, "Özellikle Türkiye'de daha önem kazanıyor. Ben de öğreniyorum ve arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla konuşarak geliştirmeye çalışıyorum İngilizcemi" diye konuştu.
"SON VURUŞLARA GELİNCE İLK GÜNKÜ İLE BUGÜN ARASINDA OLUMLU FARK VAR"
Basın mensuplarının son vuruşlar hakkındaki soruya ise Bruma, "Son vuruşlara gelince ilk günkü ile bugün arasında olumlu fark var. Antrenmanlardan sonra bunlara çalışmaya gayret gösteriyorum. Bu konuda kendimi ilerletiyorum ve oynadıkça bunları geliştirmek daha önemli. Hem antrenmanlarda hem oynadıkça bu gelişecektir" sözlerini sarf etti.
"HAMZA HOCANIN GELMESİYLE BERABER DAHA NEŞELİ ANTRENMANLAR YAPIYORUZ"
Basın mensuplarının Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu arasındaki farkı sorması üzerine Portekizli futbolcu, "Her hocanın çalışma stili farklı. Hamza hocanın gelmesiyle beraber daha neşeli antrenmanlar yapıyoruz. Çünkü başarı için takım ruhu çok önemlidir. Hamza hocamızın çok doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Onun gelmesiyle beraber o ruhun geri geldiğini görüyoruz. Sonuçlar da maçları kazanmakta bunlarla bağlantılı. Galibiyetler geldiği sürece otomatik olarak takımın havası yerine geliyor" diye konuştu.
"GALATASARAY'A GELDİĞİMDEN BERİ HİÇ AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM"
Basın mensuplarının gelen transfer teklifleri hakkında ise Bruma, "Göz önünde futbolcusunuz. Teklifler gelebiliyor. Ama bugüne kadar bana ulaşmış hiç bir teklif yok. Hakkımda çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyebilirim. Futbol oynadığınız zaman takım değiştirmeyi düşünmüyorsunuz. Önemli olan oynamak. Galatasaray'a geldiğimden beri hiç ayrılmayı düşünmedim. Burada çok mutluyum. Hamza hocama bir kez daha teşekkür ediyorum. Benim gibi genç futbolcuların her zaman oynaması gerekiyor" şeklinde cevap verdi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...