Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Gençlerbirliği mesaisi başladı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da Gençlerbirliği mesaisi başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ikili gruplar halinde pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Sakatlığı geçen Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Diyarbakır BŞB maçında yüzüne aldığı darbenin ardından burnunda kırık oluşan ve ilk müdahalesi saha içinde yapılan Veysel Sarı'nın ameliyat olmasına gerek olmadığı ve yarından itibaren takımla birlikte çalışmaya başlayacağı bildirildi.
Blerim Dzemaili, İsviçre Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığın ardından kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou, günü tedavilerinin ardından istirahat ederek geçirdi.
Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın 13.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayıp, 17.30'da özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek. nbsp;


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...