Sümeyye Erdoğan: Arkamızdan bıçaklandık

Sümeyye Erdoğan: Arkamızdan bıçaklandık

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı danışmanlığı yaptığı sürede hiçbir ücret almadığını söyledi

Betül Soysal Bozdoğan'ın 'Yeni Türkiye'nin Kadınları' adlı kitabına röportaj veren Erdoğan, 17-25 Aralık darbe girişimleri için ilk defa açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Büyük resimde, hak/hukuk tanımaz sapkın bir kişinin, karanlık ilişkilerle, kendi sapkın emelleri için, içinde yetiştiği topluma ve mensubu olduğu dine yalan ve iftira ile ihanet etmesidir. 17-25 Aralık Türkiye'de büyük bir çoğunluğun tecrübesinde, bir insanın arkadaşını arkadan bıçaklamasına benzer" yorumunu yaptı. "Danışmanlık ücreti alıyor" iddialarını 'ahlaksızca iftiralar' olarak nitelendiren Sümeyye Erdoğan, "Gerek fahri danışmanlık gerekse Genel Başkan danışmanlığı yaparken hiçbir zaman maaş ya da başka bir ücret almadım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...