Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yusuf Yusuf filminin galası yapıldı!

Yusuf Yusuf filminin galası yapıldı!

MAGAZİN Haberleri

Ankaralı dolmuş şoförü Yusuf'un komik maceralarının anlatıldığı "Yusuf Yusuf" filminin galası Özdilek Park'ta yapıldı.

Yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı Süreç Film imzalı eserin başrollerinde Ali Sunal, Sinem Öztürk, Oya Başar, Burak Satibol gibi isimler bulunuyor. Bir çok ünlü ismin davetlisi olduğu galada keyifli anlar yaşandı. nbsp;Yusuf Yusuf filminin galası yapıldı!

Film öncesi kısaca sohbet ettiğimiz başrol oyuncu Sinem Öztürk; Ersoy Güler ile çok eskiden tanışıyoruz fakat daha önce birlikte çalışma fırsatımız olmamıştı. Ersoy hocanın filmi dediklerinde kesin çok güzel bir şey olacak diye başladım. Ekip arkadaşlarım ve oyuncu arkadaşlarım da çok iyiydi. Ali Sunal ile ilk çalışmamız. Çok beğendim. Biz keyifle oynadık eminim filme de yansımıştır....

Bombacı Yusuf karakterini canlandıran Burak Satıbol:Farklı bir yelpazede bir film. Biz hep beraber eğlendik artık bu bizden çıktı. Gerisi seyirciye kaldı. Umarım başarılı olur izleyenlerin hoşuna gider.

Şoför Yusuf'un baldızını oynayan Eylül Öztürk: Film çok güzel ve dinamik. Çekimler de çok eğlendik, izlediğimiz de de çok eğleneceğimize inanıyorum. Proje anlamında benim tabii ki ilk sinema deneyimim oldu. Ankara'nın sıcağında iyi bir ekip ile çok güzel vakit geçirdik. Sosyal medya da çıkış yaparak şimdi burada olmam benim için harika bir şey... Mutlaka izleyin!
BÜŞRA KAMIŞ
ÇAĞLA TÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...