Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yürüyen merdivenlerde korkunç olay!

/ Kaynak: İHA
Yürüyen merdivenlerde korkunç olay!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da yürüyen merdivenlerden 2 çocuğuyla birlikte inen kadının pardesüsü sıkışınca panik yaşandı.

Uzun süre pardesüsünü kurtarmaya çalışan kadının yardımına koşan vatandaşlar, küçük bir bıçak sayesinde kadını yürüyen merdivenden kurtarırken, kadının korkusu yüzüne yansıdı. Bursa'nın Osmangazi ilçesi Balibey Han yanındaki yürüyen merdivenlerden 2 çocuğuyla birlikte inen kadının pardesüsünün merdiven köşesine sıkışması sonucu korku dolu anlar yaşandı. Çocuklarıyla birlikte inerken son merdivenin kenar kısmına sıkışan pardesü nedeniyle kadın ve 2 çocuğu düşme tehlikesi yaşadı. Annelerinin mahsur kaldığını gören çocuklar ağlamaya başlarken, yardıma duyarlı vatandaşlar yetişti. Çocukları sakinleştiren vatandaşlar, diğer yandan kadını yürüyen merdivenlerden kurtarmaya çalıştı.


SIKIŞAN KADIN ÇOCUKLARININ DERDİNE DÜŞTÜ nbsp;
Korkulu gözlerle kurtulmaya çalışan kadın, 'Çocuklarım nerede?' diye seslendi. Kalabalığın etrafını sardığı kadın, çocuklarını göremeyince telaşa kapıldı. Uzun süren uğraşlar neticesinde pardesü küçük bir bıçak ile kesildikten sonra kadın, hemen çocuklarının yanına koştu. Çocuklarını alan kadın, pardesüsüne son kez baktıktan sonra çocuklarını alarak olay yerinden uzaklaştı. nbsp;

MERDİVENLERDEN İNERKEN YERE YIĞILDI nbsp;

Olay anına tanık olan bir öğrenci, "Kadın merdivenlerden inerken yere yığıldı. Çocukları annesine bir şey oldu diye ağlamaya başladı. Çocuklardan birini ben aldım. Kadın pardesüsü sıkıştığı için yere düştü. Çocuklara bir şey olmadı. Yürüyen merdiven sıkışma esnasında kendiliğinden durdu. Çakı ile pardesü kesilerek çok şükür kadını kurtardık" dedi. nbsp;
Yürüyen merdivenlerin çok sık arıza yaptığını belirten vatandaşlar, yürüyen merdivenlerin düzenli bakımlarının yapılmadığı ileri sürerek, belediye yetkililerine seslendi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...