Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom'da 5 ismin bileti kesildi

Cimbom'da 5 ismin bileti kesildi

SPOR Haberleri

Her ne kadar gruptaki 3 maçını da kazanıp, rakiplerine 17 gol atsa da bazı futbolcular performansıyla sınıfta kaldı.

Sinan Bolat, Veysel, Koray, Tarık ve Umut Gündoğan yolcu listesine eklendi. Yasin, Bruma ve Sinan Gümüş'ün ise yıldızı parlarken, gelecek için ümit verdiler.


Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda geride kalan 3 maçta 3 galibiyet elde edip, rakip filelere 17 gol gönderen Galatasaray, bu karşılaşmalarda yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele etti. Dolayısıyla devre arasında yapılacak kadro revizyonu hakkında önemli bir fikir elde edildi. Muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaraylı oyuncuların kupa performansını analiz ederken, bir anlamda muhtemel yolcu listesini de belirledi. İşte detaylar...


SİNAN BOLAT: Oldukça yüksek bir kiralama bedeli ile Galatasaray'a gelen Sinan, oynadığı maçlarda hatalı goller yedi ve güven vermedi. Sinan'ın bu performansı sonrası bonservisi ile transfer edilmesi zor.


VEYSEL SARI: Sabri'nin takıma geri dönmesi ile formaya hasret kalan Veysel'in kupadaki maçlarda kendini gösterebildiği söylenemez. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde sakatlanan Veysel'in kiralanma ihtimali yüksek.


TARIK ÇAMDAL: Büyük umutlarla transfer edilen Tarık en büyük hayal kırıklıklarından biri. Hem fizik hem de taktiksel anlamda hiç iyi durumda değil.


ARMİNDO BRUMA: Hamza Hamzaoğlu ile yeniden doğan Bruma şans bulduğu takdirde iyi işler yapabileceğini gösterdi. Genç oyuncuda ısrar edilmesi durumunda Galatasaray önemli bir yıldız kazanabilir.


YASİN ÖZTEKİN: Yakaladığı fırsatı en iyi kullanan isimlerden biri olan Yasin, kupada attığı goller ve yaptığı asistlerle Hamza Hamzaoğlu'nun dikkatini çekti.


OLCAN ADIN: Tecrübeli oyuncunun beklentilerin çok altında kaldığı kesin. Kupadaki kolay rakipler karşısında başarılı performans ortaya koysa da ondan beklenti çok daha fazla.


GORAN PANDEV: Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pandev için kupa iyi bir fırsat oldu. Fizik olarak hâlâ hazır olmayan tecrübeli oyuncu attığı gollerle klasını gösterdi.


KORAY GÜNTER: Fizik olarak son derece iyi bir durumda olan Koray, kupada şans bulduğu maçlarda vasatı aşamadı. Stoper sorunu yaşayan Galatasaray'da bu fırsatı daha iyi değerlendirmeliydi.


EMRE CAN COŞKUN: Fazla şans bulamasa da sakinliği ve oyun zekası ile dikkat çekti. Galatasaray ondan uzun vadede oldukça fazla yararlanacaktır. Tecrübe kazanması için kiralanabilir.


UMUT GÜNDOĞAN: Kesinlikle Galatasaray'ın futbolcusu değil. Sahada gezen mücadele etmeyen Umut'un Süper Lig seviyesinde olmadığı kesin.


FURKAN ÖZÇAL: Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında oyunda kaldığı sürece mücadelesi ile dikkat çekti. Fazla şans bulamayan Furkan'ın kalitesi hakkında söz söylemek zor fakat sürekli oynayacağı bir takıma gitmeli.


SİNAN GÜMÜŞ: U21 maçlarında şov yapan Sinan için kupa maçları pozitif geçti. Genç oyuncu kısıtlı süre alsa da attığı gol ve yaptığı asistlerle beğeni kazandı.
FANATİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...