Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Elvan'dan önemli açıklamalar

/ Kaynak: AA
Bakan Elvan'dan önemli açıklamalar

Politika Haberleri  / AA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alma iddialarınI yalanladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yeni internet düzenlemesine ilişkin, "Anayasamızın 22. maddesine tamamen uygun bir düzenleme, (daha önce çıkarılan kanunun) Anayasa Mahkemesinden dönme nedeni, kamu düzeni ve milli güvenlikle ilgili hususlarda daha önceki düzenlemede karar mercini Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı olarak koymuştuk. Burada bir değişiklik yaptık. Bu konuda karar vermesi gereken 'ilgili bakan ve bakanlıktır' diye düşündük. Ben herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Tamamıyla Anayasamızın 22. maddesine uygun" dedi.
BUNU YAPMAYANA 500 BİN TL CEZA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yeni internet düzenlemesine ilişkin, "Eğer herhangi bir içerik veya yer sağlayıcısı, mahkeme kararına rağmen içeriğin çıkarılmasını ve yahut o ilgili bölümün engellenmesini sağlamıyorsa 500 bin liraya kadar ceza uygulaması getireceğiz" dedi.
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI MI?
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alma iddialarına ilişkin, "Genel Müdürümüz izinli şu anda, görevden alınması gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...