Russel Crowe: Cem Yılmaz'ın peşinden çok koştum

Russel Crowe: Cem Yılmaz'ın peşinden çok koştum

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı 3 dev ismi biraraya getirdi. Russel Crowe, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz dün akşam TV8'de aynı masada buluştu.

Russel Crowe'un ünlü oyunculara rol verdiği Son Umut (orijinal adı: The Water Diviner) filmi yarın vizyona girecek. 'Özel' program Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelirken Russel Crowe'un yanında oturan Cem Yılmaz izleyenleri kahkaya boğdu. Russel Crowe'u birara koluyla dürtükleyen Cem Yılmaz, ünlü oyuncuyu da güldürdü. nbsp;
CEM YILMAZ'IN PEŞİNDEN KOŞTUM
Russel Crowe film için Yılmaz Erdoğan'ı çok kolay ikna ettiğini ama Cem Yılmaz'ın peşinde İstanbul'da koşmak zorunda kaldığını anlattı. İşte o anlar ve Russel Crowe'u dürtükleyen Cem Yılmaz; Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın esprilerini kattığı programda oyuncular ayrıca stüdyodaki izleyicilerin sorularına cevapladı.
Russel Crowe: Cem Yılmaz'ın peşinden çok koştum
AYNI ODADA DEĞİL, AYNI EVDE KALDIK
Filmin çekimleri esnasında Avusturalya'da aynı odada kaldıkları iddiasına yanıt veren Cem Yılmaz, bunun doğru olmadığını, Yılmaz Erdoğan'la birlikte aynı odada değil, aynı evde kaldıklarını söyledi.
YILMAZ ERDOĞAN BİR GURME
Cem Yılmaz, aynı evde beraber kaldıkları süre içerisinde yemek işleriyle Yılmaz Erdoğan'ın ilgilendiğini, onun bir gurme olduğunu da sözlerine ekledi.
TÜRKÇE'Yİ ÖĞRENENE KADAR ODAYA KİLİTLEDİLER
Filmde, bir Türk kadınını canlandıran Olga Kurylenko ise oldukça ilginç bir itirafta bulundu. Kurylenko, çekimler esnasında, Türkçe replikleri iyice özümseyebilmesi, dil sorununu halledebilmesi için Russel Crowe tarafından Türkçe dil koçuyla birlikte bir odaya kilitlendiğini söyledi. Öte yandan, Kurylenko İstanbul için "dünyanın en güzel şehri" yorumunu yaptı.
RUSSEL CROWE: TÜRKİYE'DEN KIVANÇ'I DA BEĞENİYORUM
Bir seyircinin "Türkiye'de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan başka beğendiğiniz bir oyuncu var mı?" sorusu üzerine Russel Crowe, "adı neydi onun? Kıvanç, Kıvanç da başarılı" ifadelerini kullandı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...