Trabzonspor transfer bütçesini açıkladı

Trabzonspor transfer bütçesini açıkladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da yönetim Ersun Yanal'a, "Sezon başı çok para harcadık, transfer yapacaksak bunun bütçesini takım içinden oluşturmalıyız" dedi

Trabzonspor'da yönetim Ersun Yanal'a, "Sezon başı çok para harcadık, transfer yapacaksak bunun bütçesini takım içinden oluşturmalıyız" dedi, deneyimli hoca listeyi hazırladı. Yaklaşık 10 milyon Euro gelir bekleniyor, bu para da yeni yıldızlara harcanacak.
Sinan Bolat: Fatih'in formsuzluğu sürpriz bir kaleci ihtiyacına sebep oldu. Bordo-Mavililer'in listesine son dakikada Sinan Bolat girdi. Galatasaray'da Porto'nun kiralığı olarak oynayan kaleciye Trabzonspor'un yarım sezon için 1.2 milyon Euro'luk bir bütçe ayırması bekleniyor. Sezon sonunda ise satın alma opsiyonu üzerine konuşulacak.
Uğur Demirok: Süper Lig'in en flaş isimlerinden biri olan Uğur Demirok, Akhisar'dan ayrılmak istediğini her fırsatta dillendirdi. Kulübünün artık genç futbolcuyu elinde tutma ihtimali yok denecek kadar az. Ersun Yanal'ın, "Mutlaka alalım. Uzun süre stoper sıkıntısı yaşamayız. Bizim gibi iyi duran top kullanan bir takımda skora de çok katkı yapar" dediği milli oyuncu için Trabzonspor'un 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.
Trabzonspor transfer bütçesini açıkladı

Erkan Zengin: Ersun Yanal onu Fenerbahçe zamanında da istemişti. Trabzonspor'da da ondan vazgeçmiyor. Eskişehir'in onun için 5 milyon Euro istediği biliniyor ama burada pazarlık ve takas payı söz konusu. Bordo-Mavililer bütçede en büyük payı ona ayıracak.
Muhammet Demir: Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu da Trabzonspor'un listesinde. Sezon başı da istenmiş, pazarlıklarda uzlaşma sağlanamamıştı. Şimdi Fırtına, Antep'in kapısını 1.5 milyon Euro artı 1 oyuncu ile çalacak.
Waris: 6 milyon Euro'ya geldi, beklentilerin uzağında kaldı ama teklif üzerine teklif geliyor. Yanal, "Değerini bulursa satalım" dedi. Manchester United'ın izlediği genç oyuncuya birçok İngiliz'in talip olması bekleniyor.
Mustafa Yumlu: Beşiktaş'ın istediği oyuncudan Trabzonspor'un Mustafa için en az 500 bin Euro bir bedel istediği konuşuluyor.
Zeki Yavru: O da satış listesinde. Birçok PTT 1. Lig takımı istiyor. Bordo-Mavililer, 500 bin Euro ile pazarlık masasında.
Soner Aydoğdu: Yanal kimseye vermediği kadar şans verdi ama hiç kullanamadı. Süper Lig'den isteyeni çok. 750 bin-1 milyon Euro aralığında gözden çıkarılacak.
Papadopulos: Yanal'ın gözünden düştü. Bedelsiz geldi, ülkesinden isteyen çok. Makul bir kiralama bedeliyle gidecek.
Emre Güral: PTT 1. Lig'in şampiyonluk adaylarının listesinde. Akhisar, Bursa ve Karabük de sırada. 800 bin-1 milyon Euro arasında bir rakam yazılı.
Serdar Gürler: Sezon başında geldi ama o da Ersun Yanal'ın en az kullandığı isimlerden oldu. Takasta Trabzonspor'un güçlü kozlarından olacak.
Aykut Demir: Gözden çıkarılanlardan biri. Eski takımı Gençler'e gitmesi gündemde. Bordo-Mavililer ondan zarar edecek ama atıl durumda kalmaması için 1 milyon Euro'yu verene satacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...