Samsunspor'un tek hedefi 3 puan

/ Kaynak: DHA
Samsunspor'un tek hedefi 3 puan

SPOR Haberleri  / DHA

SAMSUNSPOR teknik direktörü Erhan Altın, deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti

PTT 1'inci Lig'in 15'inci haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmada Bursaspor ile oynanan kupa maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaptı. Taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığı idmanda Teknik direktör Erhan altın, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Takımının Bursaspor ile oynanan kupa maçında çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirten teknik direktör Erhan Altın, şöyle konuştu: "Çok çekişmeli bir maçtan son dakikada yediğimiz golle mağlup ayrıldık. Ancak buna takılmamalıyız. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Bucaspor maçı var. Tek düşüncemiz sahada 90 dakika boyunca iyi mücadele edep Samsun'a güzel bir sonuçla dönmektir. Bunun için de çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Ben takımımdaki tüm oyunculara güveniyorum. Zorlu bir karşılaşmanın bizi beklediğini biliyoruz. Fakat biz bu sezon özellikle deplasmanda iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Bu başarımızı İzmir'de de sürdürüp galip gelmenin planlarını yapıyoruz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...