Jose Mourinho, 'Mario beni F1 için reddetti'

Jose Mourinho, 'Mario beni F1 için reddetti'

SPOR Haberleri

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanya basınına verdiği röportajda İtalyan golcü Mario Balotelli ile arasındaki ilginç bir anıyı anlattı.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanya basınına verdiği röportajda İtalyan golcü Mario Balotelli ile arasındaki ilginç bir anıyı anlattı. Bir dönem Inter'i çalıştıran Portekizli çalıştırıcı, takımın başına geçtiğinde oyuncularla yaptığı özel görüşmeler sırasında Balotelli ile arasında geçen diyalogdan bahsetti.
Tecrübeli hoca, İtalyan golcü ile tanışmak için onu ofisine çağırdığını ancak Balotelli'nin o gün Formula 1 izlemeye gideceğini söyleyip tanışmayı ertelediğini dile getirdi. Jose Mourinho, "Balotelli'yla eğlenceli sorunlarımız vardı. Onunla tanışmak için öğleden sonra 2 gibi ofisime gelmesini istedim. Ama bana Formula 1 izlemeye gideceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
Inter ile Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Mourinho, "Balotelli'ye bunu söylediğimde bana 'Herhangi bir gün ofisine gelip tanışabiliriz ama Formula 1 İtalya'da sadece yılda 1 kere oluyor' yanıtını verdi" şeklinde konuştu. nbsp;SPORX


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...