Ahmet Nur Çebi, 'Veli'ye teşekkür etmiyorum'

/ Kaynak: İHA
Ahmet Nur Çebi, 'Veli'ye teşekkür etmiyorum'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Veli'nin centilmence hareketini, 'Veli'ye teşekkür etmiyorum, görevini yaptı' dedi.

İzmir Bornova'da Kartal Yuvası'nın resmi açılışına katılan İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 yıl önceye göre gelir ve kapasitesinin 4-5 kat arttığını belirttiği Kartal Yuvası mağazalarının sayısını, gelecek yıl sonuna kadar 100'e çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi. Çebi, "Taraftarlarımıza dokunduğumuz yerler Kartal Yuvası mağazalarımız. Tüm Beşiktaşlıların desteğini bekliyoruz. Yeni mağazamız hayırlı olsun" diye konuştu.


"VELİ GÖREVİNİ YAPTI"
Ahmet Nur Çebi, dün oynanan Adana Demirspor kupa karşılaşmasında Veli Kavlak'ın yaptığı fair-play'e örnek gösterilen tavrıyla ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Çebi şöyle konuştu: "Bunu, çok abartılacak bir şey olarak görmüyorum. Zaten normalde olması gereken bir şey. Bunun yapılmış olması, başkalarının yapmamasından dolayı bu kadar önem ifade etmeye başladı. Veli'ye teşekkür etmiyorum, görevini yaptı. Biz Beşiktaşlıyız. Sadece herkes bunu görsün. Beşiktaşlı olan herkes aynı şeyi yapar. Bu konuda Beşiktaşlıların Veli'ye teşekkür etmesi gerektiğini düşünmüyorum. Biz zaten öyleyiz. Başkaları bundan ders çıkarsın."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...