Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silinen rehber geri getirilebilir mi?

Silinen rehber geri getirilebilir mi?

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone kullanıcılarının son zamanlarda yaşadığı en büyük sorunlardan birisi silinen veriler ve telefon numaraları. Peki bu sorunun çözümü nedir?

Genelde yeni güncelleme sürümü yüklendiğinde ve Jailbreak işlemi yapıldığında yaşanan bu hata nedeniyle, cihazlarda rehber haricinde fotoğraf, video, kartvizit, mesajlar ve arama geçmişi gibi çeşitli veri kayıpları yaşanıyor. nbsp;
Dünyanın en güvenilir ve stabil çalışan sistemi varsayılan iOS'ta bu tür bir sorun yaşamak, biraz şaşırtıcı. Ancak Apple bu hataya henüz bir çözüm bulabilmiş değil. Sizde bu sorunla karşılaştıysanız panik yapmaya gerek yok, artık kaybettiğiniz verileri geri getirebileceksiniz.
Leawo iOS Data Recovery yazılımı sayesinde iPhone, iPad veya iPod touch cihazından kaybettiğiniz, silinmiş, zarar görmüş tüm kişileri, fotoğraf ve videoları, arama geçmişini, kısa mesajları, mesaj eklerini, ve daha pek çok veriyi kurtarabilirsiniz.
LEAWO iOS DATA RECOVERY KULLANIMI
Teknoloji gündem'in haberine göre, Leawo iOS Data Recovery veri kurtarma programı iOS işletim sistemli tüm iPhone, iPad modellerini ve iPhone Touch 4 üzeri modellerini destekliyor.
KAYNAK: HÜRRİYET


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...