Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emine Erdoğan haberine yalanlama

/ Kaynak: AA
Emine Erdoğan haberine yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Bakü'de düzenlenecek bir defilenin katılımcılarına dolaylı olarak müdahale ettiği yönündeki haber yalanladı.

MİNE ERDOĞAN'IN BİR DEFİLENİN KATILIMCILARINA MÜDAHALE ETTİĞİ İDDİASI
Emine Erdoğan'ın bir defilenin katılımcılarına müdahale ettiği iddiası


Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında, bugün bir gazetede yer alan iddiaların gerçek dışı olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:
"Bugün bir günlük gazetede yayımlanan ve bir moda projesi kapsamında Bakü'de gerçekleştirilecek bir defilenin katılımcılarına Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin dolaylı olarak müdahale ettiği biçimindeki iddia tümüyle gerçek dışıdır.
Sayın Emine Erdoğan'ın herhangi bir defilede hangi koleksiyonun yer alacağına karışmayacağı izahtan vareste olduğu gibi, aynı haberde mezkur holding ile gizli ortaklığı bulunduğu yönündeki iddia da tamamen iftiradır.
Sayın Erdoğan, söz konusu mesnetsiz iddia ve iftiralarla ilgili olarak her türlü hukuki hakkını da mahfuz tutmaktadır."
Muhabir: Kadir Karakuş

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...