Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin, 'Hata bizim'

Putin, 'Hata bizim'

Ekonomi Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ekonomide yaşanan sıkıntılarda kendi payları da bulunduğunu söyledi.

Hükümetine 2014 yılının değerlendirmesini yaptığı toplantıda konuşan Putin, Rusya'nın karşı karşıya kaldığı ekonomik krize katkıda bulunan bazı yanlışlar yaptıklarını itiraf etti. Putin, "Karşı karşıya kaldığımız sıkıntılar, sadece dış kaynaklı değil. Sadece, uluslararası konjektürle ilişkili yaptırımlar ve şartlarının neden olduğu kısıtlamalarla bağlantılı değil, yıllardır gelişen kendi hatalarımızla da bağlantılı" dedi.

Rus yetkililerin daha inovatif bir hale getirmek için ekonominin yapısını değiştirmeye çalıştıklarını belirten Putin, "Bu doğrultuda çok şey yapıldı. Ancak son yaşananlar bunların yeterli olmadığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Rus rublesi 2014'te yüzde 50'lik bir değer kaybına uğradı. Rus ekonomisi ise Batı ülkelerinin uyguladığı yaptırımlar, düşen petrol fiyatları ve büyük oranda sermaye kaybı nedeniyle zor günler geçiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...