Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini'den Galatasaray ve Beşiktaş'a darbe!

Mancini'den Galatasaray ve Beşiktaş'a darbe!

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin transfer listesinde hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın planlarını bozacak isimler var.

Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in başına geçen Roberto Mancini, Ocak ayında yapacağı transferleri de hazırlamaya koyuldu. Listesinde Lukas Podolski ve Mohamed Salah'ı da bulunduran Mancini'nin bu hamlesi hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ı rahatsız edeceği benziyor!..


PODOLSKI DE PLAN BOZDU!
Mancini'nin Arsenal'da forma giyen ancak sürekli ilk 11'de maçlara çıkamadığı için ayrılmak isteyen Podolski'yi listesine aldığı yazıldı. Geçen sezondan bu yana Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Podolski için Hamza Hamzaoğlu ile masaya oturan yönetimin ocak ayında teklif yapmaya hazırlandığı ancak Inter'in devreye girmesiyle planlarının bozulduğu ifade edildi. Podolski'nin Inter'le Serie A'da oynamayı tercih edeceği, İtalyan basını tarafından ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.


SALAH'A DA EL ATTI
Alman golcünün dışında Mancini'nin transfer etmek istediği bir diğer ismin de Mohamed Salah olduğu ortaya çıktı. Chelsea kadrosunda bulunan Mısırlı orta sahanın devre arasında Beşiktaş'a gelmesi gündeme gelmişti. Chelsea ile geliştirilen ilişkiler ışığında Kartal'ın yıldız ismi kadrosuna kiralık olarak katmak istediği ifade edilirken Inter'in hamlesinin ne sonuç doğuracağı ise merakla beklenmeye başlandı. Podolski bu sezın 13 kez Arsenal forması giyerken 3 gol attı. Bu 3 golün 2'sini ise İstanbul'da oynanan ve 4-1 biten Galatasaray maçında atmıştı. Salah ise Chelsea ile sadece 6 karşılaşmaya çıktı ve 249 dakika süre aldı. Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...