SGK Sorgulama Tc Kimlik No ile Şifresiz (SSK - SGK SORGULA)

SGK Sorgulama Tc Kimlik No ile Şifresiz (SSK - SGK SORGULA)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

SSK-SGK şifresiz hizmet dökümü almak ve prim sorgulama. SSK Emeklilik Prim Sorgulama. TC kimlik no ile SSK sorgulama ve daha fazlası. SSK Prim sorgulama...

SSK SGK Hizmet Dökümü, nbsp; nbsp;4A Hizmet Dökümü sorgulama nbsp;ekranı. nbsp;SSK sorgulamak için nbsp;T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. nbsp;Sosyal Sigortalar Kurumu'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. SSK sorgulama hizmet dökümü alma ekranı bu sayfada... nbsp;Şifresiz olarak nbsp;SSK Sorgulaması nbsp;yapabilir, nbsp;SGK Hizmet Dökümü nbsp;alabilirsiniz. Ayrıca nbsp;SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Gün Sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme sayfası. SSK Hizmet Dökümü nüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır? SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. nbsp;


SSK -SGK SORGULAMASI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

SGK PRİM SORGULAMA NASIL YAPILIR?
SSK hizmet dökümü SGK, nbsp;SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. SSK hizmet dökümü sorgulama, SGK ve SSK şifresiz hizmet dökümü almak artık daha basit ve kolay. ssk hizmet dökümü SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. SSK Hizmet Dökümü'nü görmeniz için önce aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Önünüze gelecek ekranda "TC Kimlik No, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl, Cilt No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "Hizmet Dökümü 4A" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz. SSK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile turkiye.gov.tr adresinden de ulaşabilirsiniz. nbsp;SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır? Şifresiz olarak SGK (SSK) HİZMET DÖKÜMÜ nasıl yapılır. SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC KİMLİK no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. SGK PRİM SORGULAMA işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK SORGULAMALARI artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce E-DEVLET sisteminde yer alan SGK PRİM SORGULAMA uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) PRİM SORGULAMA yapabilirsiniz…

SSK DEKONT GÖRÜNTÜLEME
nbsp;
SSK BORÇ SORGULAMA nbsp;TIKLA ÖĞREN


SGK SSK RANDEVU ALMA nbsp;TIKLAYIN

SSK -SGK SORGULAMASI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

PRİM SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ..

LÜTFİ KÖKSAL'IN HAZIRLADIĞI 'ÇALIŞAN SAYFASI' İÇİN BU LİNKE TIKLAYIN...

gt; Ali F.

21 yıl ve 5.000 gün hizmetim var. Bir rahatsızlık geçirdim. Bu nedenle tedavi gördüm. Vergi indiriminden faydalanmak için tedavi gördüğüm üniversite hastanesi. % 85 ve 1 yıl kontrollü rapor verdiler. Rapor Ankara ya gitti. İş yerine Ankara'dan gelen özürlü vergi indirimi raporu % 85 olarak (Kasım 2013) geldi. Fakat şûraya da kontrol bildirilmemiş. Emekli olmak için heyet raporu mu yoksa Ankara'dan gelen evrak mı geçerli? Şimdi ben vergi indiriminden faydalanarak emekli olmak için başvurabilir miyim? Emekli olduktan sonra heyet raporu kontrollü olduğu için maaşımı keserek tekrar çalışmalısın derler mi? Şimdiden teşekkürler.

CEVAP: nbsp;Verdiğiniz bilgilere göre; "Vergi indiriminden faydalanabilir yazısı" olduğu için, birinci dereceden engelli olarak, yaşa bağlı olmadan 15 yıl ve 3.600 günle hemen emeklilik müracaatı yapabilirsiniz. Ankara'dan gelen yazı yeterli, başka bir şeye gerek yoktur. Vergi indiriminden faydalanabilir yazısında bir şerh olmadığı için, maaşınızda kesinti olmaz.


NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

Muammer Ş.

23.04.1965 doğumluyum. 01.02.1988 tarihli BAĞ-KUR başlangıcım var. 1997-2012 tarihleri arasında BAĞ-KUR ödedim. 0.11.2012 tarihi itibariyle sigortalı olarak çalışıyorum. Ne zaman emekli olabilirim?

CEVAP: nbsp;01.02.1988 tarihli BAĞ-KUR girişiniz ve 4/a, 4/b mevzuatına göre ödenmiş toplam 8.552 gününüz var. 25 yıl, 50 yaş ve 5.375 günle emekli olabilirsiniz. 25 yılınız ve gününüz dolmuş. BAĞ-KUR'dan sonra Sigorta'ya 303 gün prim ödemişsiniz. 957 gün daha öderseniz, 1.260 güne tamamlayarak emeklilik müracaatı yapabilirsiniz.

İbrahim Ü.

20.09.1967 doğumluyum. 01.10.1990 tarihli Sigorta girişim var.1990-2001 yıllarında basında çalıştım. 2002-2006 yıllarında BAĞ-KUR ödedim. 1987-1988 yıllarında 18 ay askerlik yaptım. Askerliğimi borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim?

CEVAP: nbsp;01.10.1990 tarihli Sigorta girişiniz ve 4/a, 4/b mevzuatı gereği ödenmiş toplam 6.090 gününüz var. 1990-2001 tarihleri arasında 879 gün basın indiriminiz mevcut. Bu süre kadar giriş tarihiniz geri gidiyor ve 22.04.1988 oluyor. nbsp;25 yıl, 50 yaş ve 5.375 günle emekli olabilirsiniz. Basın indirimi nedeniyle emeklilik şartlarınızın tespitinden iki yıl kazandınız. Basın indirimi olmasaydı, 52 yaşınızda emekli olacaktınız. 18 ay askerliğiniz 01.10.1990 tarihinden önce olduğu için, tamamını borçlanırsanız, giriş tarihiniz 22.10.1986 olur. Toplamda 2 yıl 5 ay 18 gün basın indiriminiz var. 2001/58 sayılı Genelge gereği bu süre kadar sigortalılığınıza ilave ediliyor ve emeklilik yaşınızdan düşülüyor. Böylece 49 yaşınızın dolduğu 20.09.2016 tarihi yerine, 02.04.2014 tarihinde emeklilik müracaatı yapabilirsiniz. Ayrıca BAĞ-KUR'dan sonra Sigorta'ya 1.122 gün prim ödemişsiniz. 1.260'a tamamlamak için 138 gün daha prim ödeyeceksiniz. Askerlik borçlanması ve basın indirimi sayesinde 5 yıl 5 ay 18 gün önce emekli oluyorsunuz.

SGK, HASTASINI "AVUÇ İÇİNDEN" TANIYOR nbsp;
Türkiye genelinde 20 ille birlikte Adana'da uygulanmaya başlayan "avuç içi damar okuma" sistemi ile muayene, hastaneleri de SGK'yı da memnun etti. Sağlık harcamalarındaki usulsüzlükleri önlemek amacıyla geliştirilen bu uygulama 15 Ocak 2014'ten itibaren tüm Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak. nbsp; Sisteme dahil olmak için mutlaka her sigortalının ilk kayıt yaptırması gerekiyor. Buna göre sigortalı vatandaş, üniversite ve özel sağlık kuruluşlarına ilk başvurusunu kimliğiyle yapıyor. Kimliğinin hastaya ait olduğunun tespit edilmesinden sonra sağ ve sol elindeki damarları taranıyor.









































UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...